τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας της Θύελλας Στανού με τους Παλαίμαχους


Δημήτριος Χρ.  Κασαμπαλής  
 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας την Κυριακή 10 Απριλίου μεταξύ των ομάδων της Θύελλας Στανού και των παλαίμαχων της Θύελλας. (ο Στανός αγωνιζόταν κανονικά με τη Δόξα Κρήμνης η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα  3-0 Α.Α).
Οι 200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα καταπληκτικό παιχνίδι με εναλλαγή στο σκορ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες.
Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού έφερε την ομάδα των παλαίμαχων της Θύελλας νικήτρια με 3-2.

  • μόλις στο 3' του αγώνα ο Στόικος Γεώργιος του Μιχαήλ με πλάσε μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 0-1, μετά από λάθος της άμυνας των Παλαίμαχων.
  • στο 9' του αγώνα ο Γκογκος Αθανάσιος έκανε με σουτ το 0-2
  • στο 18' ο Τριανταφυλλίδης Βασίλειος (γνωστός σε όλους Μπατσινίλας) εκμεταλλεύεται το λάθος  του Τριανταφύλλου Μάριου και με πλάσε κάνει το 1-2.
  • στο 34' η ομάδα των παλαίμαχων κερδίζει πέναλτυ (η μπάλα βρήκε σε στο χέρι του Κυργιαφινη Ιωάννη), εκτελεί ο Μπατσινιλας 2-2.
  • στο 57' ο Διαμαντας Διαμαντής μετά από άψογο συνδυασμό της ομάδος κάνει το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για την ομάδα των παλαίμαχων.
Συνθέσεις
Παλαίμαχοι: Τριανταφυλλου Δημήτριος, Τριανταφυλλίδης Βασίλειος, Σαμαράς Άγγελος, Γεωργουλας Κων/νος, Στεφανής Γεώργιος, Κυργιαφινης Αθανάσιος, Τουπλικιωτης Κων/νος, Στόϊκος Χρήστος, Διαμαντας Διαμαντής, Σαμαράς Αναστάσιος, Μπαρακης Αθανάσιος
Έπαιξαν και οι: Στοϊκος Αστεριος, Τουπλικιωτης Γεώργιος του Αστ., Μιχαϊλούδης Χρήστος, μιχαϊλούδης Αργυριος, Τριανταφυλλου Βαλαντης, Μαριανος Ιωάννης, Καραθανασης Αθανάσιος, Τουπλικιωτης Γεώργιος του Αποστ., Σταμος Χρήστος, Τριανταφυλλίδης Δημήτριος, Ευθυμουδης Ιωάννης του Αθ.
Θύελλας: Κασαμπαλης Ελευθεριος, Στοϊκος Γεώργιος του Πετ., Τριανταφυλλου Μάριος, Μαριανος Βασίλειος, Μπουφτας Ιωάννης, Σαμαρας Στεφανος, Στοϊκος Σάββας, Ελευθερουδης Χρήστος, Τουπλικιωτης Βαλαντης, Στοϊκος Γεώργιος του Μιχ., Γκογκος Αθανάσιος.
έπαιξαν και οι: Στοϊκος Βαλαντης, Τουπλικιωτης Νίκος, Γερακουδης Δημήτριος, Γερακουδης Παναγιώτης, Ελευθερουδης Βαλαντης, Τουπλικιωτης Αχιλλέας, Κυργιαφινης Ιωάννης, Μαριανος Αστεριος, Τουπλικιωτης Χαραλ., Στοϊκος Αναστάσιος.

*στο παιχνίδι αγωνίστηκαν συνολικά 43 ποδοσφαιριστές (22 για του παλαίμαχους και 21 για την θύελλα)
*προπονητές των ομάδων ήταν ο Γιώργος Βούλγαρης και για την ομάδα των παλαίμαχων ο Στοϊκος Μιχαήλ
*αρχηγοί των ομάδων ήταν ο Χρήστος Ελευθερουδης και Αγγελος Σαμαρας
*διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κασαμπαλης Δημήτρης
*το TV
super κάλυψε τηλεοπτικά τον αγώνα με περιγραφή από τον κ.Βαγιανη
*ο μεγαλύτερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής ήταν ο Τριανταφυλλου Δημήτριος (53 ετών) και ο μικρότερος ο Στοϊκος Αναστάσιος (12 ετών)
*στον αγώνα παραβρέθηκαν αρκετοί πρώην παράγοντες της Θύελλας οι οποίοι διετέλεσαν Δ.Σ. από την ίδρυση της ομάδος έως και σήμερα
*ο Στοϊκος Χρήστος και οι Αναστάσιος και Σάββας είναι πατέρας και γιοι, όπως επίσης και ο Τριανταφυλλου Δημήτριος & Μάριος    και ο Κυργιαφινης Αθανάσιος & Ιωάννης.
*δεξίωση ακολούθησε μετά το παιχνίδι σε ταβέρνα του χωριού.

                                                      
                                                                                                                                                                 

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα στην Εφημερίδα "Αθλητικα νεα "
    έχει αφιέρωμα για το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή