τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτάθλημα Νέων 2014-2015. Κλήρωση - Έναρξη . .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής ανακοινώνει ότι ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος Νέων, έχουν αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα της, στην ενότητα "Τμήματα υποδομών".



Οι αγώνες του 1ου ομίλου θα ξεκινήσουν στις 20 - 21 Σεπτεμβρίου και, λόγω μεγαλύτερης διάρκειας συγκριτικά με τους άλλους ομίλους, θα διεξαχθούν και σε δυο ή τρεις Τετάρτες, έτσι ώστε η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης να γίνει ταυτόχρονα για όλους τους ομίλους.

Στον 2ο, 3ο και 4ο όμιλο, οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 27 - 28 Σεπτεμβρίου και προγραμματίζεται να ολοκληρωθούν, μαζί με αυτούς του 1ου ομίλου στις 2 ή 9 Νοεμβρίου 2014.
Προκρίνονται στη 2η φάση, οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου ( 8 ομάδες ).


Στη 2η φάση, θα σχηματιστούν δυο όμιλοι ( Α΄ και Β΄ ). Ο Α΄ όμιλος θα απαρτίζεται από τις δυο πρώτες ομάδες του 1ου και τις δυο πρώτες του 2ου ομίλου της πρώτης φάσης. Ο Β΄ όμιλος θα απαρτίζεται από τις δυο πρώτες ομάδες του 3ου και τις δυο πρώτες ομάδες του 4ου ομίλου της πρώτης φάσης. Έναρξη 2ης φάσης : 9 ή 16 Νοεμβρίου.
Προκρίνονται στην τρίτη - ημιτελική - φάση  οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.
Στην ημιτελική φάση οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν διασταυρώνονται μεταξύ τους ως εξής :
Β2 X Α1 και Α2 X Β1 σε διπλούς αγώνες εντός και εκτός έδρας.
Οι δυο νικήτριες ομάδες προκρίνονται στο Τελικό που θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, τον Ιανουάριο ή Φεβρουάριο 2015.
Καλούνται τα σωματεία που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Νέων, να επισπεύσουν τις καταστάσεις υγείας και όσες εκκρεμότητες με δελτία έχουν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου