τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Πραγματοποίηση Στρατιωτικής Άσκησης

Σας γνωρίζουμε ότι, από την Πέμπτη 11 έως και την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014, στην ευρύτερη περιοχή πέριξ των χωριών: ΙΕΡΙΣΣΟΥ- ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ- ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ- ΣΤΑΓΕΙΡΩΝ- ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ- ΣΤΕΡΝΑΣ- ΒΑΡΒΑΡΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ- ΣΤΑΝΟΥ, θα πραγματοποιηθεί Άσκηση (ημέρα και νύχτα) του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ανορθόδοξου Πολέμου (ΚΕΑΠ/Ρεντίνας), χωρίς να πραγματοποιηθούν πραγματικά πυρά.

Στην παραπάνω εκπαίδευση θα συμμετέχουν Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ενδεδυμένα με φθαρμένες και παραποιημένες στολές παραλλαγής (λόγω της άσκησης) και χωρίς κάλυμμα κεφαλής.

Οι ασκούμενοι θα φέρουν ειδικό δελτίο ταυτότητας- αναγνώρισης, θεωρημένο από το ΚΕΑΠ και θα κινούνται σε μικρές ομάδες των 2- 3 ατόμων.

Παρακαλούμε τη συνεργασία των κατοίκων της περιοχής για την επιτυχία της προαναφερθείσας άσκησης στα παρακάτω:

• Ασκούμενος που θα γίνει αντιληπτός από τους κατοίκους, να μη ταυτίζεται με       λαθρομετανάστη ή λοιπούς περιφερόμενους και να ειδοποιείται το ΚΕΑΠ για την περιοχή στην οποία έγινε αντιληπτός

• Να μην παρέχουν στους εκπαιδευόμενους νερό, φαγητό, διαμονή καθώς επίσης και ευκολίες μεταφοράς


Επί του θέματος έχουν ενημερωθεί τα κατά τόπους αρμόδια αστυνομικά τμήματα, για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν κατά τη διεξαγωγή της εν λόγω άσκησης.


Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΕΑΠ/ΡΕΝΤΙΝΑΣ και συγκεκριμένα με τον Λοχαγό Σαλονικιό Απόστολο στα τηλέφωνα: 23970-56314 και κιν. 693 2708709, όλες τις ώρες κατά τις προαναφερθείσες μέρες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου