τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Reggae Jam















REGGAE JAM: Κακό Συναπάντημα (full band) + Zion Train (Neil P.) + Anima Nation Live

ΣABBATO 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 @BLOCK 33

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου το μεγαλύτερο reggae / dub πάρτυ της πόλης επιστρέφει με τις δύο σημαντικότερες ελληνικές underground μπάντες, το Κακό Συναπάντημα και τους Anima Nation, μαζί με special guest στα controls τον ιδρυτή των πρωτοπόρων της ευρωπαϊκής dub σκηνής Zion Train, Neil Perch, σε live dub set...

Ένα μεγάλο πάρτυ που θα αρχίσει λίγο μετά τις 21.00 και θα γεμίσει το χώρο του Block 33 με reggae, dub, afrobeat, soul ρυθμούς από τις δύο τρομερές live μπάντες και το dub set του Mr. Zion Train, Neil Perch, που θα ανεβεί στη σκηνή με τις κονσόλες του για να μας ταρακουνήσει μέχρι τις πρωινές ώρες... Get ready people!


Doors open 21.00
Block 33 (26ης Οκτωβριου 33, τηλ 2310533533)


Εισιτήρια:
Προπώληση 6 ευρώ (τα πρώτα 200) στα Ticket House, Public, Ιανός, Lotus Record Shop, Stereodisc και στο viva.gr .
Ταμείο / υπόλοιπα εισιτήρια 9 ευρώ.


Κακό Συναπάντημα
Από το 2004 έως σήμερα μετά από δεκαετή πορεία το Κακό Συναπάντημα εξελίχθηκε σε 9-μελή reggae - dub μπάντα. Βασικό στοιχείο τους ο κοινωνικός - ελληνικός στίχος - συνέχεια μιας δεκαπενταετούς πορείας των ιδρυτικών μελλών του (Ste & Northical), καθώς και ο αγγλικός στίχος με τον οποίο πειραματίζονται από το 2004. Επιρροές όλης της παρέας εισχωρούν στη μουσική της μπάντας και την ενορχήστρωση κάνοντας την πολυμορφική και πλέον χαρακτηριστική. O ήχος των 80's, το hip-hop, οι dub τεχνικές, η μοντέρνα αλλά και παλιά roots reggae συνθέτουν τη μοναδική μουσική τους ταυτότητα. Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις της Eλλάδας και έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ, έχουν παίξει ως support σε κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής. Το 2008 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο - πρώτο τους cd ως μπάντα με δικιά τους ανεξάρτητη παραγωγή το οποίο και εξαντλήθηκε, με κομμάτια που ακούστηκαν πολύ όπως τα Μπανανιά, Μεγάλο Αφεντικό , Απαγορεύεσαι , Sounds of the People κ.α. Το 2012 κυκλοφόρησε το cd ‘Pressureality’ - και αυτό ανεξάρτητα - περιλαμβάνοντας κομμάτια όπως τα Εγνατία, Sun, Δημοσιογράφοι, Βιογραφικό κ.α. Το τελευταίο άλμπουμ ‘Children’ κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και επιβεβαίωσε ότι η μπάντα είναι στην καλύτερή τους φάση.
Info: www.facebook.com/kakosynapantima


Anima Nation
Μέσα από tropical ήχους (reggae, ska, afrobeat, funk, cumbia, boogalloo, latin, calypso), προσμίξεις hip hop και soul οι Anima Nation δημιουργούν ένα θερμό, γεμάτο χαμόγελα και χορό live party σε κάθε ζωντανή τους εμφάνιση!
Η πορεία τους ξεκινάει τον Νοέμβριο του 2007 στη Θεσσαλονίκη και το 2014 ολοκληρώνουν την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου ‘Illusion’ στο στούντιο που διατηρούν οι ίδιοι. Με την μοναδική τους σκηνική παρουσία έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες σε διάφορες πόλεις και νησιά της Ελλάδας, πάντα μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμά τους. ‘Εχουν εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι Groundation, Don Carlos, Nneka, Oghene Kolomgbo (Fela Kuti - Afrika 70') και Dreadzone και φυσικά έχουν συμμετέχει σε πολλά φεστιβάλ όπως τα Street Parade, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και άλλων πόλεων, Street Mode Festival, Legalize It.
Info: www.facebook.com/anima.nation.band


Zion Train (Neil Perch)
To 2104 το σχήμα των Zion Train που δημιούργησε ο Neil Perch γιορτάζει τα 25 χρόνια παρουσίας στην underground dub σκηνή. Ανάμεσα στα πάνω από 200 shows σε όλο τον κόσμο είναι και τα τεράστια Woodstock, Rototom Sunsplash, Outlook, Glastonbury, Universo Parallelo, Exit, Ostrada, Reggae Sun Ska και ατελείωτα άλλα φεστιβάλ.
Οι Zion Train δημιουργήθηκαν το 1988 από τον Neil Perch (live dub mixing, production) και από τότε θεωρούνται ένα από τα πιο πρωτοπόρα σχήματα της ηλεκτρονικής dub σκηνής, με ένα τεράστιο όγκο κυκλοφοριών, remixes αι συνεργασίες με πολλά τεράστια ονόματα του χώρου. Ο Neil έχει κυκλοφορήσει υλικό σαν Zion Train με την δικιά του Universal Egg και την China Records. Το ένατο άλμπουμ μάλιστα ‘Live as One’ των πολύ παραγωγικών Zion Train κέρδισε το Jamaican Reggae Grammy για το καλύτερο dub album της χρονιάς το 2007, και φυσικά κυκλοφόρησε στη συνέχεια και ρεμιξαρισμένο. Καινούριες δουλειές κυκλοφόρησαν το 2010 και 2011, μαζί με αναρίθμητα live shows.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ακούσετε και κυρίως να κουνηθείτε με το live dub set του Mr. ZION TRAIN, στη σκηνή πίσω από τα controls αμέσως μετά τις live μπάντες!

Info: www.wobblyweb.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου