τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

24η Ιουλίου

Γιάννης Μακριδάκης

Η είδηση:
“Γεύμα προς τιμήν των πολιτικών αρχηγών θα παραθέσει στις 2 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, με αφορμή την 41η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Παρόντες στο γεύμα θα είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ενώ το ΚΚΕ θα εκπροσωπήσει ο Θάνος Παφίλης, λόγω απουσίας του γενικού γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα”.

Η υποκρισία:

1. Την Χρυσή Αυγή την οποία με την πολιτική τους αδράνεια έχουν αναγάγει σε πολιτικό κόμμα και με τις πολιτικές τους πράξεις τροφοδοτούν και γιγαντώνουν, κάνουν πως δεν τη βλέπουν
2. Αποκατάσταση δημοκρατίας σε μια χώρα αποικία χρέους που μόλις προχτές ψήφισε 62% όχι στους εκβιασμούς αλλά αμέσως ο πρωθυπουργός της υπέκυψε για να μη τον ρίξουν οι δανειστές από την εξουσία. αποκατάσταση της δημοκρατίας σε μια χώρα αποικία χρέους που μόλις προχθές ψήφισε ότι παραδίδει τη νομοθετική εξουσία της στους δανειστές.

Αυτή η είναι μια ακόμη απόδειξη της γελοιότητας του νεοελληνικού κρατιδίου, της χυδαιότητας των πολιτικάντηδων που το λυμαίνονται και της θλιβερής κατάντιας όλων των κομπλεξικών αναπτυξιολάγνων νεοελλήνων που το φτιάξανε και το τρώμε στη μάπα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου