τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Νέα της Θύελλα Στανού

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέχτηκε στον Αθλητικό Σύλλογο Θύελλα Στανού στις αρχές Ιουλίου μετά την παραίτηση  του προηγούμενου Δ.Σ.
Το νέο Δ.Σ απαρτίζεται από νέα σε ηλικία μέλη , από 18  έως 22 χρονών.Στο συμβούλιο συμμετέχουν και ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Τα μέλη που απαρτίζουν το Δ.Σ είναι τα εξής :
Στάμος Στέλιος του Αθανασίου (Πρόεδρος) , Κατσάγγελος Αστέρης , Μαριανός Βασίλης του Δημητρίου , Μπήντιος Νίκος , Ζαχαρούδης Σάκης , Βάσω Κάκκα , Τουπλικιώτης Αχιλλέας του Μιχαήλ , Κερασίνης Γιώργος και Μπήντιος Βασίλης.

Προπονητές της ομάδας θα είναι οι Κυριαφίνης Γιάννης και Γερακούδης Βασίλης.
Ο Γιάννης επιστρέφει  στην ομάδα με διπλό ρόλο,  παίχτη- προπονητή. Να θυμίσουμε ότι πέρυσι αγωνίστηκε  σε ομάδα της Κομοτηνής.

Από την ομάδα αποχώρησε ο Μαριανός Στέλιος ο οποίος πήγε στον Αριστοτέλη Σταγ/Στρατ.

 Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γερακούδης Παναγιώτης  θα συνεχίσει και αυτός να αγωνίζεται στον Αριστοτέλη, στον οποίο μεταγράφηκε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο τερματοφύλακας Στόϊκος Χρυσοβαλάντης την νέα χρονιά θα αγωνίζεται στον Άρη Παλαιοχωρίου.


Ο Στόϊκος Γιώργος θα συνεχίσει και δεύτερη χρονιά στον Αστήρ Αγίου Νικολάου , ενώ ο Τουπλικιώτης Χαράλαμπος επιστρέφει στη ΘΥΕΛΛΑ μετά από έναν χρόνο παρουσίας τον Αστήρ.

Ο Στόϊκος Αναστάσης θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά και αυτός να αγωνίζεται με τα χρώματα του Στρατωνίου , όπως επίσης και οι Γεωργούλας Ραφαήλ σε ομάδα της Θεσσαλονίκης και Τουπλικιώτης Χρυσοβαλάντης σε ομάδα της Καστοριάς.

Στην ανδρική ομάδα θα προωθηθούν δέκα τουλάχιστον ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων , οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος ηλικίας οπότε  έχουν δικαίωμα να αγωνίζονται στους επίσημους αγώνες.

Την περασμένη Τρίτη στα γραφεία του συλλόγου έγινε η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς , Δ.Σ ποδοσφαιριστές και προπονητές συζήτησαν για την νέα χρονιά.

Τέλος , η προετοιμασία θα αρχίσει την Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 19:30.



3 σχόλια:

  1. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕΘΩΔΙΚΑ ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή