τα εν οίκω... εν δήμω
Επικοινωνία: peramahalas@gmail.com

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Π.Α.Ο. ΔΟΥΜΠΙΩΝ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ 2-2


Η Πρωτοχρονιά φέτος, ήρθε πολύ νωρίτερα για την Θύελλα Στανού.
«Ντυμένη»  σαν Άγιος Βασίλης με τα δώρα του, μοίρασε απλόχερα ένα βαθμό στον Π.Α.Ο Δουμπιών , δίνοντας τους μια απρόσμενη ισοπαλία , και πετώντας παράλληλα άλλους δυο υπέρ-πολύτιμους βαθμούς.
Η Θύελλα προηγήθηκε 0-1 στο 18' με τον Μπήντο Στέλιο το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο 62' ο Σάββας Στόϊκος έκανε το 0-2.
Η ροή του παιχνιδιού ως και το 73' έδειχνε ότι το τελευταίο 30λέπτο θα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα,
Με τα Δουμπιά να έχουν μια ανούσια, ακίνδυνη κατοχή  και την Θύελλα από την άλλη να ελέγχει τον ρυθμό , να βγάζει απειλητικές αντεπιθέσεις και  να προσέχει περισσότερο την άμυνα της.
Όμως οι παίχτες της Θύελλα είχαν άλλο σκοπό, στο 73' ήρθε η μείωση του σκορ σε 1-2 με πέναλτι , ένα πέναλτι δώρο της άμυνας μας που  προήλθε από απερίσκεπτο μαρκάρισμα του Μπάμπη Τουπλικιώτη .Λίγα λεπτά αργότερα  αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη ο Τουπλικιώτης Νίκος επειδή κλώτσησε μακριά  τη μπάλα ενώ είχε σφυρίξει φάουλ ο διαιτητής.(5' λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και παίχτης των Δουμπιών)

Ενδιάμεσα, στο 78' και στο 83' η Θύελλα σπατάλησε δυο ευκαιρίες καρμπόν ,για να καθαρίσει τον αγώνα, από  αυτές που δεν χάνονται.
Από το ύψος της μικρής περιοχής, σε κόψιμο της μπάλας από τα πλάγια με πάσα πάρε βάλε, μόνος με τον τερματοφύλακα ,με ανοιχτή την εστία , ο Μαριανός Βασίλης στην πρώτη ευκαιρία στέλνει την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα , και στη δεύτερη , τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Έτσι , ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου τιμώρησε την Θύελλα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας εκτέλεση  φάουλ από μακρινή απόσταση , γράφοντας το τελικό 2-2.

Με αυτόν τον αγώνα έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου για την Θύελλα , η οποία  βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα , με 19 βαθμούς (5 νίκες , 4 ισοπαλίες και 4 ήττες).

Το πρωτάθλημα , όπως έχει ανακοινώσει η Ε.Π.Σ Χαλκιδικής θα διακοπεί λόγω των εορτών , με το πρωτάθλημα να αρχίζει και πάλι το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιανουαρίου 2016.
Στην πρεμιέρα του β' γύρου η Θύελλα υποδέχεται τον πρωτοπόρο Αστήρ Αγίου Νικολάου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου